Mikä on Klinik? - Klinik.fi

Tavoitteenamme on tehdä terveyden hoidosta helppoa

Klinik sai alkunsa vuonna 2013 tavoitteenaan tarjota jokaiselle suomalaiselle mahdollisuuden selvittää nopeasti ja helposti, mitä terveyteen liittyvät oireet ja vaivat tarkoittavat ja mitä niille täytyy tehdä. Yrityksen taustalla on suomalaisia lääketieteen ammattilaisia, jotka haluavat tehdä terveyden ylläpidosta ja sairauden hoidosta helpompaa.

Klinik tunnistaa vaivan ja ohjaa oikeaan hoitoon

Klinik.fi on terveysalan verkkopalvelu, joka auttaa löytämään avun sairauksiin sekä vaivoihin nopeasti ja läheltä. Palvelu auttaa tunnistamaan erilaisia vaivoja havainnollisen oire- ja vaivatyökalun avulla.

Klinik-palvelussa lääketieteellinen tieto on luotettavaa ja helposti löydettävissä. Kun syötät oireesi Klinikin oiretyökaluun, palvelu tunnistaa vaivasi ja antaa tietoa sairaudestasi ja sen hoidosta. Lisäksi Klinik paikantaa sijaintisi ja listaa lähimmät vaivaasi liittyvät terveysasiantuntijat. Palvelussa on koko Suomen kattava verkosto terveysalan ammattilaisia, julkisista terveyspalveluista yksityisiin toimijoihin. Klinikistä löytyvät esimerkiksi terveyskeskukset, lääkäriasemat, apteekit, fysioterapeutit, hierojat, hammaslääkärit sekä päivystyspisteet.

Lääkäritiimi ja terveydenhuollon ammattilaiset artikkelien takana

Klinik-palvelun artikkelit ovat lääkärien ja muiden terveydenhuoltoalan ammattilaisten laatimia ja ne on tehty mahdollisimman helppolukuisiksi. Terveystiedot perustuvat paitsi kansainvälisiin lähteisiin myös erityisesti kansallisiin hoitosuosituksiin. Palvelua päivitetään jatkuvasti lääketieteellisen tutkimuksen ja suomalaisen palveluverkoston kehittyessä.

Tietoa yrityksestä

Klinik Healthcare Solutions Oy on suomalainen terveysteknologiayritys, joka tarjoaa digitaalisia lääketieteellistä tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja terveydenhuollon haasteisiin. Klinikin digitaalinen asiointi- ja hoitoonohjausjärjestelmä, Klinik Access, on käytössä n. 400 terveydenhuollon yksikössä Suomessa ja Isossa-Britanniassa.

Klinik Healthcare Solutions Oy